Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Substrat pro Azalky v Big Bag-LBC kraj

Od: juglans® odpovědí: 3 změna:

Dobry den,nevite nekdo prosim,jestli se da sehnat v lIbereckem kraji raselina,ci substrat pro kyselomine ve vetsim vaku?Jde mi o to,ze potrebuji vetsi mnozstvi a po malych baleni,by se pekne prodrazilo.Vyrobce v CR hlavne Sobeslav,ale zadnou jejich pobocku se mi nepodarilo zjistit.Jednou jsem si vsimla,ze maji tyto vaky v Hornbachu,coz je pro nas nejblize Praha,od nas do 100km.V nejhorsim jsem i o tom uvazovala,kdyz by se jelo jen s karou,ale v nabidce jsem zadne velke substraty nenasla,Zkusim je oslovit,ale nez,rada bych sehnala neco bliz.Dekuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

2x

Bydlím v Chomutově a vím, že kousek odsud má Soběslav rašelina pobočku, takže budou i jinde. Ta u nás se jmenuje jinak než rašelina, takže to může bt důvod, proč nemůžete najít

na jejich stránkách jsou kontakty:

► Josef Šebesta
Mobil: + 420 602 442 929
Email: sebesta@raselina.cz
Plzeňský, Karlovarský, Liberecký, Ústecký, okresy: Rakovník, Kladno, Beroun, Mělník, Mladá Boleslav, Praha-západ: levý břeh Berounky , Praha: levý břeh Vltavy

Tento pán, má na starosti váš kraj, osobně bych mu napsala email s dotazem...

------------------------------

firma.sluzby.cz/...

doplněno 13.05.13 21:05:

ten odkaz je přímo na pobočku soběslavské firmy v Liberci

hodnocení

Bonie,moc diky.Ja jsem se prave divila,ze by nemeli pobocku.Urcite zavolam a zjistim.Moc jste pomohla

bonie*

Rádo se stalo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]