Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za rostlinu?

Od: krulis* odpovědí: 15 změna:

Ahoj,kdysi jsem dostal tuhle rostlinu,ale vůbec nevím co je to zač.Letos mi vyrostla do téhle podoby,takže bych chtěl vědět co to vlastně je*nevi*Děkuji za každou radu:)

Co to je za rostlinu?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

4x

Mám ji taky kvete takové toulce jen název někde běhá /nemohu si vzpomenout.

doplněno 10.05.10 20:59:

Je to ARON ale nezpomenu si na druh

krulis*
hodnocení

Mockrát děkuju,našel jsem,že je to Aron italicum: garten.cz/...

kytka*

Ano je to on ,*tuc*mám ho letos také pěkný, uvidíme jak pokvete, loni byl prvním rokem.

kytka*

Tak jsem Vám ho taky vyfotila

Co to je za rostlinu? #2
krulis*
12.05.10 11:25
hodnocení

Pěkné*palec*

kytka*

krulis-máme stejnou myslím,že i stejně velkou, já jsem si pomohla na záhonu kůrou,tak to jen trochu líp vypadá. To věčné plení už mě nebavilo.Ať ti pěkně roste a kvete.

pt®

Kytko, ten Aron je pěkný, také by mi vešel na zahrádku. Jak velký vyroste? A kde jej koupím? Škoda, že skončila debata, co založila Papene o zahrádkách, tam jsme si mohly pěkně o kytičkách povídat. PT /stařenka/

kytka*

Nevím, komu naše volná diskuze o zahrádkách vadila? Jsou tu diskuze, které nemají hlavu ani patu, ale nemohu to řešit. Moc je nám to všem líto, ale co naděláme, nic?! Ten Aron jsem si objednala z katalogu Sieberz už před 2 roky. Letos jsem ho tam neviděla. Neměl by bý t nijak vysoký cca 40cm. Ale letos se hezky rozrůstá.Loni kvetl jen jeden květ, tak uvidíme jak letos vykvete.

pt®

Kytko, mně to přišlo, jako vyhnání z ráje. Mužský si tady blafaj rozumy o autech, PC a jiných pro nás ne tolik podstatných věcech, až do aleluja, ale hold kytičky to nééé, to jim vadí. Proč zasahovat, přece to nebyly žádné vulgárnosti. Nevím, komu to vadilo a kdo to spískal, že se to muselo skončit. Možná si to admin přečte a ještě vše přehodnotí. No uvidíme. Kytko, a ten Aron kvete? Ty jsi právě vždy našla odkaz na stránky o kytkách, nenašla bys nějaké, kde by byl i v květu? Já taky pohledám. Zatím díky, PT /stařenka/

kytka*

abecedazahrady.cz/..., když on ten květ je takový nevýrazný, je to jakoby list a z něj vykukuje velký pestík, až pokvete vyfotím.No znám hezčí kytičky:D, ale i ty listy jsou pěkné,ne?

pt®

No právě, mně zaujaly ty listy, jako dekorace k jiným kytkám, které by se vedle Arona hodily. PT /stařenka/

doplněno 12.05.10 19:51:

Kytko děkuji za stránky. Pěkný je i ten Aron italský, takový kudrnatý. My máme zahradu ve stráni a tudíž i dost stínu, možná by mi tam šel. PT

kytka*

zde ještě z diskuze:

Zasadil jsem do zahrady na stinné místo áron italský. Brzy na jaře rychle vykvetl, květy za týden uvadly, listy se položily a žloutnou, rychle se ztrácí... To asi není normální vývoj, že?

odpověď:

Áron potřebuje bohatou výživu.

Listy jsou krásné a jsou dekorací i k řezaným květinám

krulis*
hodnocení

Mám ho totiž zasazený "bokem" u jezírka vedle rákosí,proto tolik plevelu kolem ale už se chystám to vyplít a trochu upravit *jasne*

kytka*

To jsem se nechtěla dotknout , kvůli plevelu.;) Já jen že jsem to dala do kůry a je pokoj.*slunce*

ludmila*
hodnocení

0x

Krulis, netreba sa zľaknúť, keď Vám začnú žltnúť listy. Áron kvitne v lete, keď listy odídu, vtedy Vám zo zeme začnú vychádzať výhonky s červenými guličkami. Je to veľmi zaujímavé, vyzerajú ako napichané do zeme, žiadny zelený lístok, len takí malí vojačikovia stoja na záhone...*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]