Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Květina odolná slunci i dešti

Od: kudrlinka odpovědí: 15 změna:

Zdravím a prosím o radu zkušené zahrádkáře.Potřebuji poradit s výběrem převislé kvetoucí letničky(trvalky),která zvládne bez problémů celodenní sluníčko i déšť,aniž by jí bylo ublíženo.Raději drobnější květy.moc děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

Kupte si milionbells

doplněno 02.05.10 20:30:

pelargonie.cz/... až půjdete vybírat, jestli se pro ni rozhodnete, chtějte odolnou dešti. Mají neskutečně krásné barvy.

doplněno 02.05.10 20:36:

není to ale trvalka, ale pokvete Vám celé léto

kudrlinka
hodnocení

Děkuju kytko,na Vás jsem spoléhala :).už si to píši.A čekám na další tipy.Díky

papene*
hodnocení

0x

:)Zajímavý dotaz.Nechám se též poradit.Kytka bude vědět.Mně napadá tak muškát, nebo umělá.*nevi*

doplněno 02.05.10 20:34:

*smich*Kytka mně předběhla.*bezim*

kudrlinka
hodnocení

muškátky mám už na oknech,tak jsem nechtěla mít přemuškátováno,a umělinku v létě na zahradu...to néé.ale to co radí kytka se mi moc líbí.zítra vyrazím na nákup :)

kytka*

Ještě se mrkněte na dvouzubec líčidlolistý kvete žlutě také je pěkný a dařilo by se mu tam.

doplněno 02.05.10 20:55:

já si ty milionbellsy také koupím u nás mají žlutooranž .

papene*

*tuc*Šla by Vám i tato.Má červené drobné kvítka a je převislá.Akorát název se mi vypařil.Snad ji někdo určí.*nevi*

Květina odolná slunci i dešti
kytka*

Ta ale má velice nenápadné malé kvítečky a moc jich nemá. Název bohužel někde sedí vzadu v hlavě /už je dost hodin/;)

papene*

Milion je milion.;)

arimas*

jee zrovna shanim tuto rostlinku a nevim jak se jmenuje... nevzpomnel jste si nekdo na nazev? pokud se nepletu videla jsem ji s fialovym kvitim a je takova hodne slahovita?

holubicka

není to bacopa?

arimas*

ne bacopa to neni :( ja tuhle co je na fotce mam na zahradce ( ja to nesazela takze nevim co to je) a vypada to tak jako na obrazku s tim ze z toho rostou jeste slahouny a prorostou vsude mozne! ta moje ma jeste k tomu fialove kvitky

papene*

*tuc* Tak je to jeden z druhů Dorotheanthus.*uf*

hodnocení

0x

A bakopa? Ta se vám nelíbí? ;) Převislá s drobnými bílými kvítky.

doplněno 03.05.10 11:25:

A převislé lobelky? Je v několika barvách.

myse*

co sanvitálka? drobné žluté kvítky. kvete až do zámrazu...

nebo verbena?

kytka*
hodnocení

0x

takové budou ,ještě čekají na zasazení milionbells

Květina odolná slunci i dešti #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]