Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím o radu zkušené zahrádkáře.Potřebuji poradit s výběrem převislé kvetoucí letničky(trvalky),která zvládne bez problémů celodenní sluníčko i déšť,aniž by jí bylo ublíženo.Raději drobnější květy.moc děkuji.
Kupte si milionbells
doplněno 02.05.10 20:30:pelargonie.cz/... až půjdete vybírat, jestli se pro ni rozhodnete, chtějte odolnou dešti. Mají neskutečně krásné barvy.
doplněno 02.05.10 20:36:není to ale trvalka, ale pokvete Vám celé léto
Zajímavý dotaz.Nechám se též poradit.Kytka bude vědět.Mně napadá tak muškát, nebo umělá.
Kytka mně předběhla.
muškátky mám už na oknech,tak jsem nechtěla mít přemuškátováno,a umělinku v létě na zahradu...to néé.ale to co radí kytka se mi moc líbí.zítra vyrazím na nákup
Ještě se mrkněte na dvouzubec líčidlolistý kvete žlutě také je pěkný a dařilo by se mu tam.
doplněno 02.05.10 20:55:já si ty milionbellsy také koupím u nás mají žlutooranž .
Šla by Vám i tato.Má červené drobné kvítka a je převislá.Akorát název se mi vypařil.Snad ji někdo určí.
Ta ale má velice nenápadné malé kvítečky a moc jich nemá. Název bohužel někde sedí vzadu v hlavě /už je dost hodin/
jee zrovna shanim tuto rostlinku a nevim jak se jmenuje... nevzpomnel jste si nekdo na nazev? pokud se nepletu videla jsem ji s fialovym kvitim a je takova hodne slahovita?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.