Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v úterý 26.3 jsem zasadil semena melounů do hlíny a vložil do pařníčku aby zde zůstala voda dnes jsem se díval a semena pouze změkla žádný náznak klíčení proto se chci zeptat jestli když jsem chtěl v neděli vyset podnože pod melouny tak kdy je mám vyset kvuli kliceni melounu je to normalni ze klici tak slouho? JInak je to sugar baby a crimson sweet podnož je sprinter. Semena jsou zmekla jakoby do sebe natahli vodu ne jako ze hniji.
Vy jste rychlík Kubasi...,s pěstováním melounů Vám sice neporadím,ale za 3 Vám nevyklíčí nic. moc už to nezalévejte,jen přiměřená vlhkost,aby Vám semínka vážně ne uhnila,pokud reagují na vodu a vypadají ,že se mají k světu,tak vše se zdá je na dobré cestě. Jinak snad se Vám tu ozve nějaký pěstitel přímo melounů.
mělo být :za 3 dny
to musím oponovat mnoho rostlin vyklíčí do 3 dnů. Někde jsem totiz četl že mu melouny vylezly za 3 dny
Já se přidám. Taky mám semínka melounu , ale ve vatě a za 3 dny už mají klíčky. Takže dnes se chystám přesadit do hlíny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.