Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zasadit pažitku

Od: metty odpovědí: 8 změna:

Lidičky zlatý, potřebuji poradit. Koupila jsem semínka pažitky a chtěla jsem si jí zasadit do truhlíku, zkusit jak na to, ale bohužel mám smůlu a na obalu v místě, kde bylo napsané jak se má zasadit, byla cenovka. Tak mám dotaz, jestli se semínka dávají na nebo do hlíny. moc moc děkuji za radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

2x

Semínka jen nasyp na zeminu a lehoučce zahlaď .Žádné zasypávání, ona brzy vzejde. Nejlépe je sázet tzv do špetek, pak se ti bude pěkně řezat, budeš mít trs pohromadě.

doplněno 17.04.10 23:49:

balkonovekvetiny.cz/...

papene*

Zde je spousta odkazů na pažitku.*placni*

katerina*
hodnocení

2x

můžeš je dát v klidu do hlíny, ale semínka moc nezahazuj hlínou pak už jen zalejvat a čekat

metty
hodnocení

Děkuju mockrát, myslela jsem že dostanu odpověď typu - nesázej, když nevíš. Jsi moc hodná, dám na Tebe :)

papene*

*stop*To se tady nedělá, tak odpovídat.Mimochodem vypěstovat pořádnou pažitku a né nítěnky je taky kumšt.;)

Tak ať se Vám daří.*palec*

marenka*

*palec*pravdu máš, Papenko, moje petrželka kadeřavá je niť bez kadeří *plac*Prostě za oknem neporoste a néé *bum*

kytka*
hodnocení

0x

Marenko podívej jakou mám petželku, neplač,je zatím slabá ,ale už jí začnou růst pravé lístky ,tak zesílí.*placni*

Jak zasadit pažitku

hodnocení

0x

Já myslím, že pažitka by měla vzejít bez problémů, ale kdyby něco, taky je možné koupit už vzrostlu v květináči, dostane se třeba i v Bille v potravinách. Ale ta semínka určitě vzejdou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]