Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na články o zahradě

Od: clayman® odpovědí: 9 změna:

Máte nějaký tip na web, který pravidelně píše o zahradě?

Nechci něco ve smyslu novinky.cz, kde občas o zahradě něco vyjde ani weby, kde mají 20 stejných článků už 5 let. Našel jsem jen www.abecedazahrady.cz a nezdá se mi, že by to mělo být všechno :-D

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Zahrada.cz - Je tam spousta clanku z webu tykajici se zahrady. Urcite tam neco najdete. R.
hodnocení

tam chodím pravidelně, ale na forum... nic jiného tam v podstatě není...

raadek*
Hned z hlavni stranky se dostanete na stovky clanku z ruznych casopisu a webstranek. R.
papene*
hodnocení

kupodivu také znám, ale dlouho jsem tam nebyl. ty stránky jsou jakoby encyklopedie... žádné pravidlené články ;)

hodnocení

aha, celkem ano. Sice jsou to stránky většinou typu novinky.cz ale možná tam časem něco ulovím, díky za tip. Sám bych si tak malé kolonky nevšimnul :-D

kytka*

Zde je také hezké čtení a rady jiho.ceskestavby.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]