Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jako každý rok mi vykvetla klivie, ale letos neudělala vysoký stvol, ale kvete mezi listy. Čím to je? Alena
Není vysílená?
doplněno 07.04.10 12:50:Může, protože mele sposledího.
Přesadit a popřípadě větší květináč.Já bych taky čekala až po odkvetu.Hlavně, že kvete a že je malý stvol neva.
doplněno 07.04.10 13:23:Ale to mele bylo myšleno, že má nízký stvol.
Určitě? Já tomu nerozumím, ale slyšel jsem, že někdy rostliny kvetou právě tehdy, když mají na mále; v rámci snahy o zachování rodu. Prý se svazovaly jabloně řetězem. Tedy nevím, jestli to není nějaká blbost, ale něco taového jsem slyšel nebo četl.
No u některých to možná platí, ale u klívie asi ne. Mně teď začíná kvést tchynin jazyk a u toho to možná dopadne právě tak, že pak zajde. A.
Tchýnin jazyk Vám nezajde, ten mi kvete pravidelně a drží se. Ale mám jednu kytku, teď kdybyste mně zabila, tak si na název nevzpomenu - a ta mi pokaždé po odkvětu zajde. Měla jsem ji už asi čtyřikrát.
Mně takhle po odkvětu odešla nádherná gynura, jak jsem viděla ty malé žluté kvítky, tak jsem věděla, že už ji neudržím. A.
Tak bohužel, prolezla jsem celej barák, ale kvetoucí tchýni nemám...ale příšte určitě cvaknu. Krásně voní, když kvete.
doplněno 12.04.10 12:39:No ...moje tchýně taky krásně voní, věčně má u pusy cigáro ...
Tak co ještě jste si nevzpomněla jak se kytička jmenuje ,jak Vám vždy umře?
doplněno 12.04.10 13:32:Taky by mě to zajímalo,že vždy po odkvětu umře:D
Ježíši,já jsem hrozná, fakt. Ale Papene, vy sama jste mi posílala vnitřní poštou název té kytky, která mi vždy zajde a já ji považuji za pepřinec ...jdu to najít ...
doplněno 12.04.10 21:51: jsem rychlejší jak blesk ...někdy... Pepperomia ferreyrae!
Nevím, možná by potřebovala přesadit, má u sebe i odnože. Chtěla jsem to udělat po odkvětu. A.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.