Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levandule asi zmrzla

Od: standar* odpovědí: 11 změna:

zakryl jsem na zimu levandule chvojím ,ale zřejmě to nevydržely a odešly-nebo se mýlím?díky za každou odpověd´!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

*nevi*Ale z čeho máme posuzovat?Foto není.

doplněno 06.04.10 22:23:

;)Tak budeme hádat.Sestřihnout a modlit se.Třeba obrazí.

doplněno 06.04.10 22:35:

*andel*Bože pomoc ať obrazí a já nemusím vyndavat rýč, neboť se mně nechce.Amen.*modla*

binka*
hodnocení

0x

Foto bude? Takhle můžeme jen hádat ...

doplněno 06.04.10 22:32:

Papene a znáte nějakou modlitbu za levanduli? *smich*

kytka*

Mě už obráží, hurá*hej* a to jsem ji loni 2x přesazovala. Asi má konečně dobré místečko. Mě také před lety několikrát odečla, prostě chce to pro ni najít asi vhodné místo.

standar*
hodnocení

zítra odpoledne vyfotím a předložím,zatím díky

hodnocení

0x

Levandule je silná. Pokud jste ji na podzim sestříhl tak o jednu třetinu, určitě opět obrostou. Máme je na zahradě také a zatím se nikdy nestalo, že by vymrzly - a to jsme na Valašsku! A nikdy jsme je nepřikrývali...

myse*
hodnocení

0x

no letošní zima byla pro levandule špatná - zima, dlouho sníh... mi dvě asi taky nepřežily... ale při počtu asi 30 to je dobrý...

radím sestřihnout a počkat jestli obrazí...

limetka*
hodnocení

0x

Počkala bych, až se objeví první známky zelených výhonků - pak budete vědět, jak hluboko sestřihnout. Také si myslím, že to ještě není ztraceno. Držím palce.

standar*
hodnocení

Bohužel si myslím,že jim nepomůže ani svěcená voda!:(

Levandule asi zmrzla
kytka*

myslím,že když ji ostříháte zmátoří se,

papene*

Zkuste sestříhnout a počkat.Vyhodit je můžete vždy.Vždyť se zahrádka teprve probouzí.Držím vám palce.*palec*

doplněno 07.04.10 22:10:

Já ji mám v květináči.Zalévám přiměřeně.Né aby stála ve vodě.Jinak se nedá bohužel odpovědět.(I když toto odpověď nenávidím)

doplněno 07.04.10 22:10:

svet-bydleni.cz/...

standar*
hodnocení

Zkusím,díky! Jak se zaléváním?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma levandule

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]