Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vysadit aksamitniky a levanduli

Od: offiska* odpovědí: 3 změna:

Mám problem s tim,ze jsem zacatecnik v pestovani,a to teda uplne!mám nakoupene a vyste aksamitniky,levanduli a astru..potrebovala bych poradit,jak je vysadit na zahon,myslim tim esteticky,aby ten muj paloucek o rozmerech 2.5 na 2.5m vypadal utulne a krasne..uz ted mi tam rostou tulipany a narcisy..poradi mi nekdo?ma nekdo z vas fantazii?Opravdu predem dekuji za kazdou odpoved,pro vas mozna snadny ukol,pro me tedy vubec ne..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x
A co nějak takto?
www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

myse*
hodnocení

2x

no záleží na tom, jestli máš ty astry a aksamitníky vysoké nebo nízké...

já bych dala levanduli dokola po okrajích (je to trvalka, vydrží ti spoustu let) a doprostřed udělala hnízda jednotlivých druhů...

až odvetou tulipány a narcisy tak listy nestříhej, nech je zatáhnout - sbírají tak sílu na příští rok... Zasaď rostlinky kolem

ale až tak koncem dubna až nebudou hrozit mrazíky...

kytka*

pokud máš palouček někde u zdi nebo plotu - k plotu dej vyšší rostlinky a pak před ně nízké pěkně podle barev , aby na to byla pěkná podívaná. Pokud je palouček přístupný ze všech stran - dala bych vyšší rostlinky doprostřed a okolo nízké .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma levandule

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]