Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde seženu hlízy Honzík

Od: stracena* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nevíte, kde bych mohla sehnat takové ty hlízky rostlinky zvané "Honzík"? Alena

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Honzík neboli latinsky Achimenes je k dostání třeba tu:

lukon-glads.cz/...

Ale poptal bych se i v blízkém květinářství.

hodnocení

2x

V květinářství, zahradnictví, dost často je mívají i v marketech, ale už v květináčích.

limetka*
hodnocení

2x

Teď na jaře už vzrostlé rostlinky prodávají běžně v zahradnictvích, kde se prodávají letničky a jiné balkonové květiny.

doplněno 31.03.10 10:26:

Česky hezky se to jmenuje bouloň*smich*

sebod*
hodnocení

2x

Radši si kup v květinářství už nakvetlou. Existuje celá řada barevných tónů. Takhle aspoň uvidíš, jaký má barevný odstín *slunce*

lm®

Ta kytička je moc hezká.Je to zřejmě pokojovka.

Nenapsal by mi někdo jaké má požadavky na pěstování?Díky

lidka*

Lenko, zde je informace, jak tuto hezkou květinku pěstovat:

novyvek.cz/...

stracena*
hodnocení

To je skvělý, já ji znám jenom jako modrou. A.*jasne*

sebod*

Je modrá a bílá. Ale ta modrá je od světlé po tmavou.

limetka*
hodnocení

0x

Kromě modré a bílé bývá ještě i růžová, purpurově fialová, bílá s fialovým žíháním a pěkné jsou také kultivary s barevným očkem v ústí jícnu. A Achimenes erecta má květy šarlatově červené, ale ten jsem prodávat běžně neviděla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]