Nejste přihlášen/a.
nevidím sukulent ani žádnou fotku:D
doplněno 29.03.10 15:57:myslela jsem,že chcete určit konkrétní Váš sukulent co máte, bez fotky ale těžko někdo pomůže, tak je to.
to se neomlouvejte je potřeba přijít na to proč to nejde, co děláte špatně že to nejde, jak ji tam dáváte -děláte chybu, ale kde-
asi máte velký formát tam vám to píše jak smí být největší 2KB nebo máte jiné rozlišení než smí být nejlepší je JPG- kliknete chci vložit obrázek , kliknete vložit a na další stránce zadáte obrázek a potvrdíte vložení a mělo by to být.
doplněno 29.03.10 16:57:mrkněte na vnitřní poštu
doplněno 29.03.10 17:24:ne větší než 2MB
naposledy
doplněno 29.03.10 17:04:vždycky to šlo a teď to píše, že můžu vložit jenom jpg, jpeg, png a gif.
vůbec tomu nerozumím
jo to píše vždycky , znova ho vyfoťte
doplněno 29.03.10 17:06:kolik má KB?
doplněno 29.03.10 17:23:ne KB ale MB
Je to pravděpodobně druh kalancoe, přesněji by mohlo jít o Kalanchoe Spider...
doplněno 30.03.10 19:54:*kalanchoe!
Já to tušil, že se toho pavouk chytí, aj jsem to chtěl napsat, ale měl jsem pocit, že by lidem scházela souvislost...
Díky moc za odpovědi, jakto že se o pavoukovi skoro nikde nepíše (ani fotky), nebo špatně hledám? Jinak pěstování asi jako kalanchoe všeobecně, že?
Ne to opravdu není Kalanchoe. Jedná se o sukulentní druhy Peperomia a jejich ozdobné kultivary, P. asperula nebo P. ferreirae, P. graveolens cultivar, Peperomia " string bean"a jiné
Zásadně nesoulsím, je to Kalanchoe. Rostlinu máme doma ve specializované sbírce. už několik let
na kelímku byla cedulka succulent, dokonce stránky amigoplant.nl, ale tam jsem nic takovýho nenašla
ono se nyní dováží z Holandska hrozné množství nových a nových druhů rostlin, kdo se v tom má vyznat, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.