Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hluboko sazet cibule suskardy, rubdekie

Od: aislim* odpovědí: 4 změna:

Objednala jsem si cibule techto dvou rostlin a oddenky nevestina zavoje, vse od starkla, cibule jsem dala do sklepa, ale uz z nich rostou listky. to same u nevestina zavoje, chtela bych je zatim zasadit do truhliku a po zmrzlych do zahonu.Je to dobre reseni? a Jak hluboko a daleko je na zahonu sazet? dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Všechno může přijít tak 2 cm do země. Jsou to rostliny, které jsou dost odolné proti našim zásahům *smich*. Já bych se nebála dát je rovnou ven, nechávají se v zemi přes zimu, tak jim chlad neublíží. Kdyby náhodou namrzly, tak zase v pohodě vyraší. A co se týká vzdálenosti. Jednotlivé druhy bych dala do jednoho hnízda (šuškardu a nevěstin závoj tak dva centimetry od sebe, rudbekii o něco dál). Udělají pak trs, který dobře vypadá. :) A pro upřesnění - nejedná se o cibule, ale oddenky a těmi je pak můžete krásně namnožit. Navíc šuškarda a rudbeckie se dobře množí semeny. Tak ať rostou.*ua*

aislim*
hodnocení

Diky, no tak to je vynikajici, ze je muzu nechat v zahonu pres zimu,to jste me potesil.Jdu na to!*slunce*

kytka*

Nečekejte sázejte je hned do země do záhonu, přesně hloubku jak píše sebod. Dobře jste si vybrala, jsou odolné.

jabraka*
hodnocení

0x

Hlízy i cibule se sázejí v podstatě podle pravidla,čím rostlina vyrůstá výš,tím hlouběji se sází,je to jednoduše pochopitelné,aby se nevyvracela větrem.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]