Nejste přihlášen/a.
Zdravím, můžete mi prosím poradit, nařízkovala jsem si Vánoční hvězdu, Gardenii a Voskovku, všechny se mi perfektně chytli v substrátu na výsev a množení během 3 týdnů.
Nevím ale kdy je můžu přesadit do klasického substrátu pro pokojovky, nebo jestli je mám vůbec zase po těch 3 týdnech přesazovat. Mocky děkuji za odpověď, začátečník
Už můžete, jestli mají pořádné kořínky. To jste šikula, mně vánoční hvězda vždycky zašla...
no já předpokládám, že se kytičky chytly, usoudila sem to z toho, že jim začali razit nové lístečky.
děkuji moc za radu
Mám je všechny v průhledných miskách, gardenii jsem udělala takový pařníček z plastové lahve, no a moc se jí tam líbí
Kořeny zatím ale nevidím, tak ještě raději týden počkám. Teď jsem řízkovala i benjaminka, tak jsem zvědavá jestli se chytne.
Mám toho nějak moc, začnu to asi rozdávat, ale mám radost, když to roste
To jste šikulka, to já vím je radost, když si člověk sám něco vypěstuje, to je paráda. Tak ať Vám to pěkně roste,.Já bych nespěchala s přesazením, protože jakmile je přesadíte ony si budou muset zase zeminu znovu prokořenit,než začnou růst. Zatím je nechte jak jsou ,zvlášť když jsou to mladé sazeničky.
Jojo je to příjemné pohlazení na duši, nevím kde se to ve mě vzalo, nikdy jsem se o kytky nějak zvlašť nezajímala, zalila jsem je jen když sem viděla, že chudinky vadnou. Teď pěstuju, množím, přesazuji a listuji na internetu abych u žádné nic nezameškala Mateřství se mnou asi mává
. Děkuji za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.