Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
chcela by som sa spytat, ci je mozne medzi dvojite okna(orientovane na zapad) dat nejake rastiny, mame tam priestor cca 15 cm a nemame ziadnu vnutornu parapetu. Je mozne dat tam nejake kaktusy (pripadne dat na skle nejaku zmatnovaciu foliu), chapem, ze cez leto tam bude ako v skleniku. Dalsia varianta je, ze teraz cez leto bude mozne dat nejake kvety na vonkajsiu parapetu, ale s tym by som potrebovala tiez pomoct, pretoze by som tam musela nstalovat nejaku zabranu, aby mi tie kvety nepopadali. Mate aj na to nejaky typ? Ako tam spravit napr. nejaky ten plotik alebo nieco podobne?
Luciferko, jaké vhodné kytičky - to moc neporadím. Na to jsou zde jiní odborníci. Ale mně se líbí výrobky této firmy a mám s nimi i dobré zkušenosti:
Jenom ještě připomínku. Když jsem měla kytičky mezi okny, tak v létě jsem nechala vnitřní okna nedovřená - stačilo jedno křídlo, aby z toho nebyl skleník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.