Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strihani jivy

Od: kkk* odpovědí: 7 změna:

jak a kdy strihat previslou jivu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

1x

Jíva je nezmar, čím víc se stříhá, tím víc roste. *slunce*

sebod*

No, dnes je opravdu nádherně. Teď jsem byla chvilku na zahradě a nechala se hladit *slunce*. A za chvilku jdu vydělávat nějaký ty korunky na živobití . *ua*nebo spíš *zed*? *smich*

zahrada*
hodnocení

1x

Dobrý den, nevím co je přesně správné, ale já již několik let sříhám po odkvětu kočiček //tvoří pěknou sukýnku//.

Pak se na ni vrhnu a opravdu snese hodně, u některých větví jdu až na dřevo a vždy krásně nasadí.*slunce*

sebod*
hodnocení

0x

Klidně po odkvětu. U ní se nemusíte ničeho bát. Snese všechno :)

limetka*
hodnocení

0x

Nejlépe koncem zimy, než naraší, ale jak píše kolega- nezahubíte ji ani ostříháním v jinou dobu. :)

sebod*

Kolegyně, milá Limetko :D

limetka*

... jé tak to pardon, já hlava dubová *zed*to je tak, když člověk v práci jedním okem čučí na poraďte a druhým na vlastní práci. Tak krásné jaro - KOLEGYNĚ! *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]