Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázení semínek rajčat hlouběji?

Od: michalek1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zasázel jsem si do kelímků kupovaná semínka rajčat. Na etiketě píšou, že se mají sázet 0,5cm hluboko. Já jsem je sasázel tak 2-3 cm, je to problém? Pokud jediný problém bude, že se zpozdí o pár dní než vyklíčí tak to mi nevadí, spíš jde o to zda se vůbec ujmou. Zálevám minimem vody rano a večer.

Děkuji za odpověď

Michal

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

weka*
hodnocení

2x

buďte v klidu...vyrostou...;)

111®

bude to trvat déle ale vylezou, jak mají moc teplo? chce to více jak 20°C

ladaadal*
hodnocení

2x

Vyrostou bez problémů, papriky jsem vyséval jak mě napadlo a vylezly všechny, ať byly kousek pod povrchem nebo mi prolítla pinzeta hloub. Zpoždění je zanedbatelné.

michalek1
hodnocení

Děkuji za odpovědi, tak jsem rád, že jsem to nezvoral. Teplo mají, mám je u okna na parapetu kousek od topení.

imrous*
hodnocení

0x

Buď v klidu, vyrostou. Ve své domovině rostou jak plevel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]