Nejste přihlášen/a.
Jaké musí být splněny podmínky aby mi co nejdříve vyrostly chilli papričky? Mám na mysly jak moc je musím zalévat aby semínka vyklíčila v jaké musí být teplotě a hůlavně za jakou dobu vyrostou malé rostlinky nebo za jakou dobu zakčnou klíčit?
Semínka můžet vysít rovnou do půdy/květníků/ nebo si je narychlit na mokré vatě. Nechtě je při pokojové teplotě na okně ,klíčí poměrně brzy tak 7-10dní. Až rostlinky povyrostou tak je přepikýrujte do kelímků či malých květníčků aby byly po jedné sazeničce a zesílily. Půda nesmí být přemokřelá aby nezahnívaly ,ale nesmí úplně vyschnout. To poznáte snadno . Nejlépe mít rozprašovač a tím rosit, abyste je při zalévání neutopil.až povarostou tak je dejte zase do větších květináčů,aby měly dostatek živin na růst. A začněte hnojit na ploda květ.A když bude teplo tak je pak dáte ven a tam se jim bude dařit.
Je pravda, že je s tím hodně piplání, ale zase vlastní výpěstky potěší.Já už mám plné truhlíky a květníky pidisazeniček afrikánů a budu to přesazovat a¨přesazovat až se z toho popřesazuju
mini, větší a vysoké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.