Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cykas bílé šupinky

Od: beza® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chci poradit co toto může byt .

Přez zimu jse mi toto objevilo na cykasu.

děkuji za každo radu

Cykas bílé šupinky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ludmila*
hodnocení

2x

Dobrý deň. Je to vlnatka a likviduje sa veľmi ťažko. Ak to ide, mechanicky, doporučovaný postrek veľmi nezaberá. Mne kamarátka po mnohých pokusoch-neúspešných, pretože škodca sa objaví po krátkej dobe znova- poradila ako krajné riešenie postrek na parazity u psov- Difusil. Vlnatka mizne pri postreku pred očami! Ale!- po čase sa objaví znova.Je to ustavičný boj. Ja som už viaceré rastliny kvôli tomu zlikvidovala, lebo škodca prejde i na okolité rastliny a zamorí všetky. Asi som Vás nepotešila...*fn*

kytka*

Je to škoda, ale těžko se toho zbavíte ,je to nezmar, já to vždy vzdám, neboť je pravděpodobnost,že se to rozšíří na další rostliny.*nevi*

hodnocení

Děkuji za odpověď

No potěšující to určitě není

kytka*

Kdyby už bylo pěkně, že byste ho mohla dát ven ,ale to bohužel nepřipadá v úvahu, nebo někam stranou od ostatních kytiček. Zkuste mechanickou cestou, kartáčkem na zuby a vydrhnout a řádně postříkat. Uvidíte.Držím pěsti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]