Nejste přihlášen/a.
Ahojík, dostala jsem tuto pokojovou rostlinku, která by snad měla původem být z teplých krajů, rychle přirůstat a nad zemí na kmínku mít jakousi ztlustlou bramboru. Nevíte, co by to mohlo být? Prolezla jsem kdejakou knížku a nikde nic. Předem díky díky díky
doplněno 06.03.10 09:37:Dárce kytičky mi teď ještě dodal další info, a sice že: JE TO LIANA, přivezená buď z Asie, z Vietnamu nebo Japonska jako malé brambůrky, kvete malými bílými kvítky a hrozně rychle roste. Za nepříznivých podmínek se zatáhne do mateřské brambůrky a čeká na lepší časy, tedy až ji někdo zalije ![]()
Dobrý večer. Ja by som to podľa tých lístočkov tipovala aj na bugenvileu, ale tá nemá žiadnu "bramboru" na kmieniku.Je to malá rastlinka, možno keď bude váčšia...
opravujem: väčšia
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.