Nejste přihlášen/a.
Ahojík, dostala jsem tuto pokojovou rostlinku, která by snad měla původem být z teplých krajů, rychle přirůstat a nad zemí na kmínku mít jakousi ztlustlou bramboru. Nevíte, co by to mohlo být? Prolezla jsem kdejakou knížku a nikde nic. Předem díky díky díky
doplněno 06.03.10 09:37:Dárce kytičky mi teď ještě dodal další info, a sice že: JE TO LIANA, přivezená buď z Asie, z Vietnamu nebo Japonska jako malé brambůrky, kvete malými bílými kvítky a hrozně rychle roste. Za nepříznivých podmínek se zatáhne do mateřské brambůrky a čeká na lepší časy, tedy až ji někdo zalije
Dobrý večer. Ja by som to podľa tých lístočkov tipovala aj na bugenvileu, ale tá nemá žiadnu "bramboru" na kmieniku.Je to malá rastlinka, možno keď bude váčšia... opravujem: väčšia
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.