Nejste přihlášen/a.
Prosila bych o radu ohledně kapradiny. Zakoupila jsem si jí současně s mojí sestrou, sestře začala odcházet asi po 14-ti dnech a mě až po 4 týdnech. Ani nevím jméno rostliny. Poradí mi někdo, co by mohlo být příčinou hynutí? A jak jí správně pěstovat? Při koupi byla asi třikrát taková, díky.
V dnešní době se dováží takové množství nových květin, v obchodních řetězcích je koupíme opravdu za směšné ceny. Je ale nutné vědět,že mnohdy květiny péči nepřežijí, kdybyste viděli jak se s nimi nakládá, chudinky kytičky. Vůbec se nedivím ,že Vám kapradina odchází. Chce totiž stálou vlhkost, rosit nesmí ji přeschnout bal v květníku.Nesnáší sluneční úpal, průvan . Také je docela možné,že je vhodná k pěstování venku. Jistě se objeví znalec, který druh určí. Je opravdu moc a moc druhů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.