Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostala jsem tyto stonky od kamarádky, že je mám dát do vody, je to nějaká pokojová rostlinka, která se plazí po zdech a stropě, ona nezná její název a já bych ho ráda věděla, můžete mi poradit? Děkuji Katka
Taky jsem si myslela, že to není barvínek, našla jsem si ho na netu a není to on Zkoušela jsem promnout lístečky, ale nevoní pepřem, třeba ani nemusí vonět
já vím, jak ho můžu rozmnožit? Stačí dát ty konečky do vody? Zatím je tam mám, ale nic se neděje, mám ho od neděle... Děkuji KH
Musíte odstranit listek /aspoň 2 aby z toho kolínka vyrostly ve voděěkořínky ,jinak jen ze stonku, by kořínky nevyrostly.
Od neděle je krátká doba na kořínky, tak 10- 14 dní,než pustí kořínky. Pepřem cítit není, to nemá s pepřem nic společného, to je květina z druhu pepřinců, pepřovníků...Ona může být i jen ve vodě, já ji používám přes zimu do vázičky na stůl, ještě k tomu kousek zelence a je to hezké, občas vyměnit a doplnit vodu.
Dobrý den všem, děkuji poslednímu přízpěvku za radu a přeposlání jiné diskuze na tuto mou květinu, v té diskuzi jsem ji našla, tak Vám přeposílám odkaz na stránku, kterou tam na těch stránkách našel "karlos", kterému tímto děkuji, je to přesně ona... Pěkný den a děkuji všem... Katka
Ta diskuze byla fakt zajímavá, nebylo jednoduché určit kytičku, ale což je důležité-POVEDLO SE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.