Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je to rostlinka?

Od: hels odpovědí: 7 změna:

Nevíte někdo, co je to za pokojovou rostlinu? Na obrázku je mladá rostlinka a v dospělosti prý jakoby "vystřeluje" malá semínka.

Díky za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

2x

Euphorbia leuconera - pryšec - zadejte si to tady do vyhledávání, už to tu bylo mockrát, najdete tam i fotky a pak nám napište, jestli je to ono...

hels
hodnocení

Díky za odpověď, podle foto se opravdu jedná o Euphorbia leuconeura. Mě se má fotka nějak nezdařila vložit .

agi*
hodnocení

0x

Nějaká z druhu netýkavek (impatia)

kytka*
hodnocení

0x

nevidím žádnou rostlinku?

binka*

Já taky ne ...*nevi*

kytka*

Co já znám tak sazeničky na kraji listů má Kalanchoe /naduť madagarská/, na při růstu vystřeluje sazeničky do okolí, měla jsem ji a květináč byl stále plný nových rostlinek. Uvidíme ,jestli přijde obrázek

hels
hodnocení

Omlouvám se, nějak se mi nezdařilo vložit obrázek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]