Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
koupili jsme starší dům a ráda bych si teď něco z květinek zasadila na zahrádce. Test na půdu vypadá dobře z poměru písku, jilu a humusu, záhon je na SZ stranu. Co mohu teď v dubnu zasadit, vyroste mi něco ze semínek /mám aspoň afrikányky /, nebo si koupit nějaké sazeničky , jaké kytky by jste mi doporučili?
děkuji
Můžete vysadit růže, mečíky. Dnes jsem koupila Hvozdík - trvalku. Každý rok vysazuji letničku Hvozdík plnokvětý a Hvozdík dvouletý. Pro pestrost v záhoně vysazuji Gazánie zářivá a Měsíček. Vysévám řídce, později přepíchám a v polovině května vysazuji na záhon. Letos budu sadit Chrpu velkohlavou, žlutou, ale to je vysoká trvalka. Každé jaro bývá vysoká nabídka sazeniček, takže zaleží na vás, pro co se rozhodnete. Nádherné jsou i Bohyšky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.