Hnojit s tím lze, ale je nutné výtrusy rozředit ve vodě a používat je k občasné zálivce na zeminu, protože trus samotný je velmi agrasivní. Záležitost dost nechutná...
Dávám kuřince do sudu s vodou a když překvasí ředím do konve s vodou asi 1:10 (přiměřeně). Zalívám na jaře (už se psychicky připravuji, protože je to fakt hnus) všechny keře, růže, trvalky... prostě kromě plošné zálivky všechno. Tchýně tím dokonce hnojí i truhlíky na oknech - ale já bych ten smrad nesnesla...
To máte potom vidět ty přírůstky - to je síla!
za 3 roky máme živý plot z list. keřů vysoký skoro 2m (a to poctivě stříhám...)
Nevím jak dobré je to hnojivo, ale viděl jsem moraváky, jak jich měli plný sudy, navrch nasypali trochu švestek, nechali vykvasit a pak to vypálili. Nebo to bylo naopak? Když já se kamarádím jen se skřítkem Pivníkem ...:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.