Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to?

Od: stracena* odpovědí: 12 změna:

Může mi někdo říct, co je to za pokojovku? Má už asi metr a nev ím, jestli ji můžu zkrátit. A.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

... mám dojem, že chybí foto. *nevi* ... ;)

doplněno 18.02.10 17:16:

*hej* ... přiznám se *bzum* ... nevím. *nevi* ... ;)

jirbar*

To je možné. Spíš myslím, že autorka ani s fotem nepočítala, ale to pak chybí myšlenkový pochod.

pt®

To je přenos myšlenek na dálku, to se mi taky stává, prostě to jde asi s věkem. Udělám něco napůl a pak se divím. PT /stařenka/

doplněno 18.02.10 15:12:

No vida a obrázek je na světě, ale stejně tu rostlinu neznám, omlouvám se. PT /stařenka/

... babííííí, ... já také ne! *nevi* ... ;)

stracena*
hodnocení

Autorka počítala s fotem, ale nějak se jí to nepovedlo. Zkusím to znova. A.

Co je to?
ludmila*

*slunce*

Nebude to nejaký druh fikusu? Tých je hodne druhov. Fikus skracovať môžete, bude pekný zahustený, môžete pekne tvarovať korunku. Fikus benjamínek sa hodí aj na bonsaje.Pekný deň

limetka*
hodnocení

0x

Je to fíkus a můžete ho "mydlit", jak se vám zachce, vůbec mu to nevadí a ještě se vám odmění tím, že krásně zhoustne*placni*

stracena*
hodnocení

No já jsem se ptala i květinářek a ty mi řekly, že to fikus není, ale neví, co to je. Fikus roste jinak, benjamína mám taky. Má to rovný kmínek a z něj vyrůstají listy, které vypadají jako u akátu (složený list). Zkusím dát ještě jednu fotku. A.

Co je to? #2

Mě to spíš připadá, jako nějaký druh Arálie, podle listů...

stracena*
hodnocení

Dobrý den, s překvapením jsem zjistila, že na tuhle kytku se tady už někdo kdysi ptal. Jedná se o Castanospermum australe. Akorát pořád nevím, jestli ji můžu zkrátit vrcholek. Poradí mi někdo? A.

kytka*

Já bych ji zakrátila vrcholek seříznutím ,pěkně se Vám rozkošatí. Říká se jí pokojový kaštan, pokud se jí u Vás bude dařit ,vyrostou na ní plody -lusky .Budou obsahovat jakoby fazole-a ty můžete pak zasadit a vypěstovat si nové květiny.

stracena*
hodnocení

Velmi děkuji, konečně vím, co s ní. A.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]