Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo říct, co je to za pokojovku? Má už asi metr a nev ím, jestli ji můžu zkrátit. A.
To je možné. Spíš myslím, že autorka ani s fotem nepočítala, ale to pak chybí myšlenkový pochod.
To je přenos myšlenek na dálku, to se mi taky stává, prostě to jde asi s věkem. Udělám něco napůl a pak se divím. PT /stařenka/
doplněno 18.02.10 15:12:No vida a obrázek je na světě, ale stejně tu rostlinu neznám, omlouvám se. PT /stařenka/
Je to fíkus a můžete ho "mydlit", jak se vám zachce, vůbec mu to nevadí a ještě se vám odmění tím, že krásně zhoustne
No já jsem se ptala i květinářek a ty mi řekly, že to fikus není, ale neví, co to je. Fikus roste jinak, benjamína mám taky. Má to rovný kmínek a z něj vyrůstají listy, které vypadají jako u akátu (složený list). Zkusím dát ještě jednu fotku. A.
Dobrý den, s překvapením jsem zjistila, že na tuhle kytku se tady už někdo kdysi ptal. Jedná se o Castanospermum australe. Akorát pořád nevím, jestli ji můžu zkrátit vrcholek. Poradí mi někdo? A.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.