Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rostliny od Lukon-glads?

Od: kjanik112* odpovědí: 4 změna:

Máte zkušenosti s dodávkami rostlin a jejich kvalitou od firmy Lukon-glads? Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Já jsem od nich odebírala větší množství rostlin několik let. Známkovala bych je tak 3 - takže průměr.

laik*

no zatím jsem si objednal na zkoušku dvě cibule Hipeastrum a po měsíci čekání mi došly jsou celkem v pohodě tak zatím ...rychlost 3-,balení zásilky 3- cena 2

rebecca*
hodnocení

0x

Využila jsem letos již dvakrát nabídku této firmy, a vždy jsem byla stoprocentně spokojena jak s kvalitou květin, tak i perfektním balením zboží.

aislim*
hodnocení

0x

No, nic extra.Objednala jsem si trvalky,byli malinke, a objednany clematis mi v baliku neposlali, pritom mi to nauctovali, tak jsem jim psala mail a jsem zvedava co se bude dit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]