Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes a znackovani zahrady

Od: aislim* odpovědí: 4 změna:

Prosim o radu, mam velkeho psa, ktery na zahrade znackuje neustale stromy a kere, neexistuje na to na trhu nejaky neutralizator pudy? Davat kolem zahonu plotky mi pripadne nesmyslne a nevzhledne, a elektricky ohradnik nechci, diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

4x

Neexistuje. Tady jsou dvě možnosti, buď mate psa a nemate ,,peknou" zahrádu nebo psisko ze záhrady ven. Pokud bude v zahrádě volně puštěný tak si stejně udělá chodníčky tam kde on bude chtít, obču... to co on bude chtít, mrští lejno tam kde se to bude jemu líbít atd.

celp*

A já ještě dodám,že když si zamane vyhrabe si pořádnou díru kde jej napadne.Měl být naučený na kotec.Zahrada je nyní jeho teritorium a s tím se nedá nic dělat.

hodnocení

2x

Nepomůže vám ani svěcená voda. *hej*Jedině, jedině to, že byste chodili se psem venčit ven. První můj pes nečural ani na dovolené v kempu, ani na zahradě chalupy, kde jsme dovolené trávili. Ale chodili jsme 4x denně ven. Vypadali jsme jako blázni, taková veliká zahrada a my jsme špacírovali po dědině. *hej*Vždycky, když jsme se nastěhovali, první věc, kterou jsme udělali bylo to, že jsme psa okřikli, když se začal kolem něčeho motat a měl snahu zvednout nožku. A někdo honem honem s ním běžel za bránu a ukázal-Tam se čurá. *stop*Za ty roky se vyčural v kempu jen jednou. Na stan, který před ním počůral jozefčík. Dělali jsme veliký kravál a musel asistovat u toho, když jsme stan splachovali a voňavkovali *haha* Byl to kníráček, pepř a sůl jménem Endy. Tvdrdohlavý jako osel, krásný, jediný krycí pes na Severní Moravě, nesmírně chytrý a námi všemi milovaný. *pusa* Pak už jsem měla jen fenky, s těmi je to mnohem snadnější. Na naší zahrádce taky ani jedna nečurala. Vždycky si odběhly ven.

limetka*
hodnocení

0x

V tomhle se mi majitelé fenek máme přece jen lépe, ale jen o trochu - od té doby, co máme na zahradě zdůrazňuji MALOU fenečku, vypadá celá zahrada jako Chanov křížený s tankodromem. Těším se, až vyroste ze svých cupovacích a hrabacích nálad a začne být trochu "rozumnější". Prý to s věkem přijde, ale zase teď je s ní přese všechno lumpačení velká legrace.

doplněno 15.02.10 10:43:

oprava překlepu - "my majitelé fenek" - pardon!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]