Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu, mam velkeho psa, ktery na zahrade znackuje neustale stromy a kere, neexistuje na to na trhu nejaky neutralizator pudy? Davat kolem zahonu plotky mi pripadne nesmyslne a nevzhledne, a elektricky ohradnik nechci, diky
Neexistuje. Tady jsou dvě možnosti, buď mate psa a nemate ,,peknou" zahrádu nebo psisko ze záhrady ven. Pokud bude v zahrádě volně puštěný tak si stejně udělá chodníčky tam kde on bude chtít, obču... to co on bude chtít, mrští lejno tam kde se to bude jemu líbít atd.
Nepomůže vám ani svěcená voda. Jedině, jedině to, že byste chodili se psem venčit ven. První můj pes nečural ani na dovolené v kempu, ani na zahradě chalupy, kde jsme dovolené trávili. Ale chodili jsme 4x denně ven. Vypadali jsme jako blázni, taková veliká zahrada a my jsme špacírovali po dědině.
Vždycky, když jsme se nastěhovali, první věc, kterou jsme udělali bylo to, že jsme psa okřikli, když se začal kolem něčeho motat a měl snahu zvednout nožku. A někdo honem honem s ním běžel za bránu a ukázal-Tam se čurá.
Za ty roky se vyčural v kempu jen jednou. Na stan, který před ním počůral jozefčík. Dělali jsme veliký kravál a musel asistovat u toho, když jsme stan splachovali a voňavkovali
Byl to kníráček, pepř a sůl jménem Endy. Tvdrdohlavý jako osel, krásný, jediný krycí pes na Severní Moravě, nesmírně chytrý a námi všemi milovaný.
Pak už jsem měla jen fenky, s těmi je to mnohem snadnější. Na naší zahrádce taky ani jedna nečurala. Vždycky si odběhly ven.
V tomhle se mi majitelé fenek máme přece jen lépe, ale jen o trochu - od té doby, co máme na zahradě zdůrazňuji MALOU fenečku, vypadá celá zahrada jako Chanov křížený s tankodromem. Těším se, až vyroste ze svých cupovacích a hrabacích nálad a začne být trochu "rozumnější". Prý to s věkem přijde, ale zase teď je s ní přese všechno lumpačení velká legrace.
doplněno 15.02.10 10:43:oprava překlepu - "my majitelé fenek" - pardon!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.