Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Dala jsem naklíčit semínka petunií do speciálního substrátu.Rostlinky mám zakryté,vyrostly do výšky cca 3 cm.Jak mám postupovat dál?Mám je nechat stále zakryté nebo je třeba je odkrýt a nechat,aby zesílily? Dělám to letos poprvé a nemám žádnou zkušenost.Vím,že mi dobře poradíte,za což předem děkuji.Nelly
Také jsem to jeden rok zkoušela ze semínek, ale raději si kupuji sazeničky.Ty ze semínek se mi tak nevybarvily, jako ty z kterých jsem měla semínka, nemějte je v moc velkém teplu, ještě je do května daleko, než budou moci jít ven.Jje potřeba je jednotlivě zasadit a zaštipovat, aby se košatily, přeji Vám, ať dojdete do krásného letního kvetení...
Odkryjte je jinak budou slabé a polehlé. Můžete začít přesazovat do sadbovačů/malých květníčků/ aby Vám pěkně prokořenily a zesílily. Věřím, že se pak pochlubíte až Vám pokvetou ,jakou jste si vypěspovala parádu.
Děkuji moc,ihned odkrývám a dále budu dělat vše tak,jak radíte.Květinám zdar a vlastnoručně vypěstovaným zvlášt!
Nellinko a to vám neplesnivěly, když byly přikryté? Já jakmile alespoň trochu nevětrám,okamžitě nastoupí plíseň.Držím palce,já mám vlastnoručně vypěstovaných petúnií vždy jen pár.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.