Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acai berry - funguje to?

Od: wlassta* odpovědí: 17 změna:

zdravim hledam prodejce acai berry,a vase zkusenosti s temito plody, neni to podvod?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

google - prodej acai berry : google.cz/...

zkušenost nemám žádnou...

leny*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkušenost s acai berry mám, a nejen já. Od prosince jsme vyzkoušeli přípravek Mona vie, který je složen z acai berry a dalších zdraví prospěšných druhů ovoce. Za podvod to rozhodně nepovažuji. Chtěl/la byste více informací? Měl/la byste zájem o daný produkt? S pozdravem Lenka T.

wlassta*
hodnocení

zdravim, vase odpoved zni jako od prodejce, ptam se normalnich koncovych uzivatelu, informaci moc neni na internetu to je pravda.

jake jsou vysledky po uzivani, zajimaji me predevsim pilulky.

leny*

Dobrý den, obchodník rozhodně nejsem. Jen mam kamarada, ktery produkt z acai berry obcas dovazi pro me i zname. Jedna se vsak o tekutinu, nikoli tablety. Mezi vysledky, ktere jsou z mych zkusenosti a zkusenosti kamaradu/znamych, především patří výborná vitalita těla (bez únav, bez onemocnění, bez oparů, aj.), lepší zvládání stresových situací, lepší trávení, upraveni hladiny cholesterolu, upravení váhy těla, aj. Řekla bych, že je to víceúčelový "lék" na neduhy dnešní doby (stres, vysoký až přehnaný pracovní výkon, problémy s trávením, aj.). Snad je pro Vás tato odpověď příznivější. S pozdravem Lenka T.

marcello

Dobry den,

pokud hledate normalni pilulky, tak normalni koncove uzivatele asi najdete.
Jestli vas zajima prirodni podoba produktu, tak se asi budete muset spokojit s referencemi od lidi, kteri jsou zapojeni v distribuci, protoze tento produkt se u nas "normalne" neprodava :(
Muzete taky zkusit Korunni s kapkou acai - chutná úplně jako minerálka s příchutí...
Marek
P.S. Ja jsem zkusil stavu z acai a dela mi to dobre ;)

neetu

Ahoj. Možná teď budu znít taky jako prodejce :) Po všem co jsem četla a slyšela o Acai jsem se rozhodla ho troch vyzkoušet. Je fakt že víc energie jsem měla po cca 14 dnech a líp spim. S hubnutím, halt je to těžký, jde to pomalu - ale jde. Pokud ale přidáte roumnou dietu, shodíte o to víc. Já osobně mám za 4 měsíce 6 kilčo dole. A každý je zatraceně vidět (mám váhu, co měří tuk i svaly a ze svalů to rozhodně nejde). Začala jsem si ho objednávat z Anglie - tablety ´po 500mg. V lahvičce jich ´je 120, berou se dvě denně, tkaže je to tak na dva měsíce. Zbytek co nerozdám po rodině prodávám na aukru za symbolickou cenu (kdo již kupoval Acai jistě potvrdí, že je rozumná). Nikomu nenutim, kdo má zájem ať se koukne, já toho v podstatě zaplatim poštovný na další objednávku, rozhodně to nemám na "živobytí" :)
Postupně dostáváme od dodavatele nějaké slevy za věrnost, tak se občas najde i zajímavá nabídka, ceny se tak nějak liší podle jednotlivých dodávek a kurzu libry. Aja

majolenka*

Dobrý den,pod jakým nickem Vás prosím najdu na aukru?díky Lenka

fabie*

Na základě pořadu den D jsem si koupila Acai v natural formě / zamražený v kbelíku/ a dovezli mi ho až domů ( bez poplatku). Je nejen velice lahodný , ale opravdu na mě působí jako droga...Cítím se velice nabuzená , svěží .. První dny jsem měla trochu problémy s běháním " na velkou" ...trochu jako šaratice , která zrychlí váš krok, ale předpokládám, že je to v důsledku velkého množství vlákniny, která v produktu co mám já je

jk*
hodnocení

0x

Dobrý večer.

Kamarád mi assai berry dovezl a osobně mi dost pomohlo. Asi nejvíc bych ocenil, že jsem po náročném pracovním týdnu během 1-2hodin schopmý normálního života:) Dřív to bývalo horší. Není nad vlastní zkušenost. Je to ovoce a nic vám to neudělá. Jestli si ho můžete poříídit, tak zkuste a uvidíte. Rozhodně neuškodí a budete mít jasno.

Honza

bruxy
hodnocení

0x

Pozor na zaslání vzorků s Acai Berry zdarma. Musíte zadat číslo kreditní karty a když si pozorně nepřečtete upozornění firma Clean Lifestyle vám bude zasílat bobule dál za peníze...

Více informací: bruxy.regnet.cz/...

maxik*
hodnocení

0x

Není nad čím meditovat, to už vyzkoušeli jiní.

Původní národy Amazonie nazývají acai "strom života" a po staletí užívali vysoké, útlé rostliny jako potravu a utěšující balzám pro mnoho zdravotních potíží.
Amazonští válečníci údajně pili šťávu před bitvou proto, aby zvýšila jejich životní sílu a houževnatost a místní legendy tvrdí, že šťáva má magickou sílu a zvětšuje sexuální touhy.

Kdo má blízka do pralesa má vyhráno, bobule se totíž rychle kazí a ztrácí schopnosti.

Nápoj MISTIFY je proto optimální řešení.
Hlavní součástí tohoto produktu je výtažek z bobulí Açaí, které pomáhají posilovat lidský imunitní systém, odbourávají volné radikály v těle a mimo jiné také pomáhají při celkové detoxikaci organismu a hubnutí.
Mistify koktejl, který je vám teď nabízen, obsahuje největší podíl právě výtažků z bobulí Acaí. Díky tomu nabízí největší antioxidační hodnotu, která kdy byla u jakéhokoliv doplňku zdravé ýživy zjištěna.

Proti čemu tedy vlastně Mistify působí a čemu napomáhá?

Tento koktejl pak napomáhá vyrovnanému trávení, pomáhá v těle udržovat rovnováhu cholesterolu, zvyšuje svalovou aktivitu, čímž napomáhá také hubnutí.

minik

Všechny tyhle hlášky ve vašem příspěvku, skoro jako byste je zkopíroval z předchozího článku, ale napsal k tomu že fungují :) Navíc jste to doplnil odkazem na eshop. A teď komu mám věřit.

wiky

Jsem si teď zakoupila výrobek Mona.via berry v podobě jako "sirup" na doporučení doktorky. Zítra začínám s jeho užíváním tak jsem sama zvědavá.

mat*

Tak to pochybuji že doktorka doporučila maximalně jela v piramidě jako ostatní.Mimochodem normální 100%džus ma více antioxidantu než monavie:)

ladabeny

Asi budu souhlasit, že Lekaři tyto alternativní prostředky doporučovat nebudou, ale kde jsi vzal podklady pro tvrzení - že normální 100% džus má více antioxidantů? Pokud to tvrdíš, doplň o fakta - kolik si myslíš že má Juice a kolik sis "ověřil" že má jenom Monavie ... jinak je to zase "jen tak do vzduchu" vypuštěný nepodložený názor.

Každopádně ať požiješ libovolné množství ideálního 100% Juice, tak své tělo nijak zvlášť nedoplníš antioxidanty, ale pokud to samé podstoupíš s Monavie ... zkusil si to?

simonaaa
hodnocení

0x

Zkus tuto diskuzi, nejde o stránky prodejce tak snad je většina názorů objektivních pripravek-acaiberrythin.c/...

hodnocení

0x

Pozor na některé dodavatelské firmy.Zašlou vám první vzorek zdarma a pak zasílají další.Chtějí peníze a může to dojít až k exekuci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]