Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo by věděl název tohoto exotického keře?

Od: kytka* odpovědí: 5 změna:

Jistě mi někdo pomůže pojmenovat tento keř. Název mi vypal z paměti . Rostl na Krétě, byl veliký a linula se z jeho květů omamná vůně.Děkuji za pomoc.

Kdo by věděl název tohoto exotického keře?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

4x

Ten mám moc ráda, je to olověnec ouškatý - Plumbago auriculata

hodnocení

4x

Dejavu mě předběhla, je to olověnec.Na Krétě jsem se kochala jeho krásou a vůní- nádhera.*slunce*Ještě trochu toho sluníčka by bodlo, které z něj vyzařuje!*slunce*

hodnocení

4x

Potěší vás, když vám sdělím, že je tato rostlina velmi dobře pěstovatelná i v našich bytech? Až ji příště uvidíte, kousek si uřízněte a doma jej nechte zakořenit. Množí se také semeny nebo kořenovými výhonky...

kytka*
hodnocení

Všem moc děkuji, už se mi to jak jsem si to přečetla vybavilo. Jste velcí pomocníci ,díky*hej**palec*,tak si ho v létě přivezu.

doplněno 01.02.10 13:05:

musela jsem všem dát bodíky ,protože je to spravedlivé vyznáte se.*tuc*

elia*
hodnocení

0x

tento keř se jmenuje olověnec a je ke koupi i u nás v zahradnictví Eliška

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]