Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím nevíte co je tohle za pokojovou rostlinu? Má tmavě zelené listy a temně fialové květy a je cca 50 cm vysoká. Jsem sice z oboru, ale tuhle kytku vidim poprvé v životě
promiňte, nepodařilo se mi vložit fotku (
to je docela chaby popis, necekane to naslo v encyklopedii 250 vysledku, nezadal jsem tedy jeste, ze je pokojova a nezle zadat temne fialove ale jen fialove,ale i tak to bude krute dlouhy seznam
to lepsi jak tam kouknete sama rostlinky moc nepoznam a nejsem ani dobry anglican, co nevite si prelozte na seznamu nebo najednou google translatorem, to jsou dost specificke slovicka na me
Category - houseplant
Foliage Color (tim asi mysli stonek): dark green - temne zelena
flower colors - purples (fialova)
height (vyska) - stopy, 1 cca 30cm
Tak se s tím nemučte a buď sem hoďte odkaz na stránku, kde je fotka, je-li někde nebo mi to pošlete na mail coracos@seznam.cz a já to sem vložím, sama jsem zvědavá, co jste si koupila
Tak to je skvostná kytka, naprosto netuším, co to je a ráda se to dozvím s vámi. Jistě nám někdo poradí.
Jupiii bingooo supeeer
Díky je to fakt ona. Koupila jsem ji v českobudějovickém Globusu. Tak teď už jenom vyčíst co s ní
Mějte se krásně Z.
teda Dejavu jsi jednička opravdu smekám.Se vším si poradíš.Taky jsem takovou květinu ještě neviděla ,a že jich znám habakuk.
Projel jsem na Webu asi 500 kytek,ale nic z toho.Květ je podivný,spíš jako masožravka,ale ty zase nemívají takové rozlehlé olistění.Myslel jsem,že nam to dejavu odhalí,a nic.Jsem také nažhavený.Dnes se sem tahá spousta kytek z ciziny,Andílku,zaqjdi do krámu,ať ti dají cedulku!
JABRAKA
Ahoj
Děkuju za snahu
Já se vám přiznám - ač to normálně nedělám tak jsem tu ADÉLU koupila v Globusu! Sice až druhý den potom co jsem ji tam objevila, protože mi pani ( protivná ježibaba) oznámila že jediný do čeho mi jí v tomhle mrazu může zabalit je malý igeliťáček Tak jsem se druhý den vyzbrojila papírem a taškou a šla jsem pro ni i přes to že jsem pořád netušila co to je. Zkusila jsem tu samou pani oslovit jestli by se dalo někde dohledat název rostliny a světe div se - řekla mi že je to POKOJOVÁ ROSTLINA ( tak jak si to předtím přečetla na globusácký cedulce na květníku)... prostě blbka...tak nevim, ale zas vzhledem k ceně 189 Kč si myslim že ji Globus dostal na prodejnu jako mix rostlin a tudíž to asi nebude nic tak extra. Ale zas se pohybuju v květinářským oboru asi 13 let a ještě jsem jí neviděla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.