Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
asi pred mesiacom som v obchode kupila malu dracenku marginatu, mam ju zasadenu hydroponicky(v kvetinaci, v ktorom som ju kupila, som naspodok dala takeho toho latkoveho pavuka, ktoreho nozicky idu cez dierky v kvetinaci dole a nasavaju vodu z nizsie polozeneho dna s vodou). Konce listov cca 0.5 - 1 cm ma ale suche a nove male listy, ktore z hora rastu,sa mi zdaju o nieco bledsie ako tie, ktore uz ma. Mam ju pri okne otocenom na zapad(na inu stranu okna nemame). Bohuzial pod oknom je topenie, tak je tam suchy vzduch. Snazim sa ju rosit aspon raz denne. Este som ju nehnojila.
Som novacik s touto rastlinou. Neviem ci jej hydroponicke pesnovanie svedci. Mam ju presadit do vacsieho kvetinaca? Treba ju nejako hnojit? ak ano tak ako? neviem kde prave robim chybu tak mi prosim poradte. Dakujem.
Ono, tento hydroponicky system co mam, udrzuje zeminu jemne vlhku, ale nie mokru cely cas, ale prave neviem, ci tato dracena nema rada, suche odbobia medzi zalievkou
Třeba něco najdete co se vám bude hodit.
V jednom článku jsou druhy hnojiv pro hydroponii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.