Nejste přihlášen/a.
Před dvěma lety jsem zakoupila citronovník s tím, že si vypěstuji své citrony. Pěkně se rozkošatěl ale stále nekvetl. Radila jsem se u prodávajícího a bylo mě sděleno, že asi nemá dostatečný vegetační klid. Přes léto bývá na balkoně a v zimě doma, kde je teplo. Tak jsem ho dala letos začátkem října do domu, ale do chladna a v polovině prosince jsem jej vrátila do obývaných místností, čili teplých a výsledek se dostavil - mezi vánočnimi svátky se objevily první poupátka a zdá se že ještě přibudou. Ovšem teď přemýšlím , jak se květy o p y l u j í , jestli to mám udělat štětečkem, nebo to není třeba / hmyz v zimě není /. Budu velmi ráda, jestli má někdo s tímto zkušenost a poradí mě, za což předem děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.