Nejste přihlášen/a.
Přivítám Vaše nápady jak naaranžovat tento džbán.Mám své tipy ale ,přivítám Vaše nápady -pochlubte se jak jste nápadití.Děkuji.
Mohu džbán využít jak venku na zahradě či uvnitř v místnosti.
Já bych do toho otvoru postavila a zapálila svíčku, v létě na terase by to mohlo být také zajímavé.Jinak různé trávy naaranžovat a dole třeba vložit mech, nebo kousek kůry vtipně naaranžovat.I suché hortenzie by v tom vypadaly hezky...Myslím, že možností je hodně do interiéru, i ven...Na velikonoce dát dolů hnízdečko ze sena, do toho vajíčka, a navrch třeba větvičku břízy, s ptáčkem...úplně to už vidím jako dekoraci přede dveře!Tak hodně fantazie při tvoření.
Mám také takovou podobnou nádobu už několik let. Vděčným aranžovacím prvkem je kroucená suchá vrba nelépe v barvě dočervena. Přes zimu tam k ní dodám zelené chvojky - jemné. Letos jsem tam dokoupila v květinářství takové kroucené větvičky- prodávají v barvě pomerančové, přírodní i žluté. (Jen 3 kusy do té nádoby). Na konce zelených chvojek jsou koupila takové malé červené mašličky, které se dají zespodu uchytnout. Vše jsem ještě dokola ovázala přírodním lýkem. Vypadalo to velice moderně a jemně. Na velikonoce zdobím tuto kroucenou vrbu mašličkami a nějakým namalovaným vejcem. Přes léto tam napichuji do zelené aranžovací hmoty, která se zvlčí - různé druhy květin jak ze zahrady, tak z louky i různé zelené trávy nebo tu suchou vrbu proložím ještě vrbou zelenou. Na podzim tam dávám větvičky s červenými šípky, suchou okrasnou trávu nebo obojí dohromady. Dá se aranžovat cokoliv a tyto nápady jsou jak pro aranžmá ven, tak dovnitř.
Kytičko, já mám podobný džbán, dovnitř jsem dala úzkou sklenici a ve vodě pěstuji odnože šplhavníku. Ale jinak by se mi v něm nasucho líbilo i pár větviček se šípky, nějakou krásně pokroucenou větev nebo něco podobného. Cokoliv přírodního, co se krásně hodí k tomu vašemu džbánu. No a venku - to je nepřeberné množství, jak ho využít. I kdyby to měly být pnoucí jahody . . . . . Nejsem nápaditá, ale stejně by to člověk musel vidět přímo na místě.
Je fakt, že na pivo se zrovna nehodí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.