Nejste přihlášen/a.
dobrý večer jsem tu nová a moc mám ráda kytičky jak pokojové tak zahradní, koupila jsem si araukárii a chtěla bych vědět jak ju pěstovat a moc bych byla ráda kdyby jste jsem dali fotečky kdo ji máte. děkuji pilařová
Omluva stránka se nějak nepovedla.
koupil jsem si také araukarii, nicméně mě nedalo a pídil jsem po jejím přesnějším názvu a poněvadž jsem student neměl jsem daleko do vědecké knihovny v Olomouci, a zjistil jsem, že v obchodě můžeme koupit celou řadu araukarií, jako například A. Heterophylla, Excelsa a mnoho dalších, každé mají trošku jiné nároky, na pěstování v domácích podmínkách, pokud byste měla zájem o další informace, jsem ochoten se dále rozepsat, ovšem neznám Váš email, můj email:
filiplm@atlas.cz, mohu vám pak poslat i fotky různých druhů, popřípadě další informace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.