Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám takovou otázečku. Můj děda je velký pěstitel zeleniny, převážně pak asijské či indiánské. Rád bych mu letos k Vánocům opět koupil nějakou zajímavost, ale bohužel znalec moc nejsem (jen to co vidím u něj). Nesháním nic co se dá u nás běžně sehnat, to už má vesměs mnoho let, chěl bych něco co by ho opradu potěšilo a dá se to sem nějak dovést nejlépe jako semena. Loni jsem mu například sháněl Egyptskou cibuli (Egyptian Walking Onion) a ta ho velice nadchla.
Takže bych uvítal jakýkoliv nápad na zajímavou zleninu z oblasti Japonska, Číny, Taiwanu, ale klidně i Peru či Čile. Děkuji všem
Zkuste ačokču, asi není čínská, ale je to zajímavá rostlina ,plody má podobné malým papričkám, rychle roste a je nenáročná...Dá se zužitkovat za studena, za tepla, do různých pokrmů a i zavařená je vynikající..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.