Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asijské zdravé zeleniny

Od: clie odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

mám takovou otázečku. Můj děda je velký pěstitel zeleniny, převážně pak asijské či indiánské. Rád bych mu letos k Vánocům opět koupil nějakou zajímavost, ale bohužel znalec moc nejsem (jen to co vidím u něj). Nesháním nic co se dá u nás běžně sehnat, to už má vesměs mnoho let, chěl bych něco co by ho opradu potěšilo a dá se to sem nějak dovést nejlépe jako semena. Loni jsem mu například sháněl Egyptskou cibuli (Egyptian Walking Onion) a ta ho velice nadchla.

Takže bych uvítal jakýkoliv nápad na zajímavou zleninu z oblasti Japonska, Číny, Taiwanu, ale klidně i Peru či Čile. Děkuji všem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xoxoxo
hodnocení

0x

xoxoxo
hodnocení

0x

přípradně najdete něco o zelenině zde jaruna7.bloguje.cz/... a zde:

xoxoxo
hodnocení

0x
a ještě něco o čínské zelenině zde
ireceptar.cz/...
a zde semo.cz/...
a zde chovatelka.cz/...
clie
hodnocení

Děkuji za nápad, něco tam snad vyberu, ač i při letmém pročítání jsem ta našel dost toho co již má. Ovoce asi raději ne, spíše něco co si může dá do fóliáku a sledovat jak mu to pěkne roste.

hodnocení

0x

Zkuste ačokču, asi není čínská, ale je to zajímavá rostlina ,plody má podobné malým papričkám, rychle roste a je nenáročná...Dá se zužitkovat za studena, za tepla, do různých pokrmů a i zavařená je vynikající..

clie
hodnocení

Děkuji za nápad, ale tu babička zavařuje několik let, docela dobrá náhrada za kyselou okurku :)

papene*

:)To je těžké, když dědeček má skoro vše.

Tak teď snad jen AMAROUNY.:D

doplněno 29.11.09 00:20:

Tak to Vám věřim.;)

Ale vy máte skoro vše.Ale co je skoro?

clie
hodnocení

Pokud mi je seženete do Vánoc tak je beru :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]