Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanocni kaktus uhnívá

Od: lalala* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

už několik let mám doma vánoční kaktus a docela pravidelně i kvete, ale pokaždé po odkvetení mi těsně nad zeminou uhnije a odpadne. Mám tedy doma několik malinkých kaktusků, ale žádný, který by vydržel déle než rok v jednom květináči.

Prosím, poraďte, kde dělám chybu. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Přeléváte ho! Přikládám pět minut starý snímek.

Vanocni kaktus uhnívá
lidka*

Strejci, to je opravdu nádhera. *palec*

hodnocení

0x

Souhlasím, i když kaktus kvete, nesnáší přemokření...Ten na fotce je nádherný, blahopřeji...*slunce*

123456*
hodnocení

Dostane jednou za 10 - 14 dní trochu do misky... Ale zkusím tedy ještě ubrat. Děkuji.

dracek*
hodnocení

0x

dávám mu vodu jednou za týden a jenom do mysky :) stáří 22let :)

hodnocení

0x

dobrý den, já zalévám sice přímo do květináče, ale velmi opatrně. kaktus snese spíš sucho než mokro. Květem se mi odmění každým rokem. :) Jinak je taky dobré pro nasazení květu přechovávat v chladnější místnosti.

malvinka*
hodnocení

0x

Zalévám když si na něj vzpomenu a nenaříká:D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]