Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,jakou květinu dát na okno v koupelně,kde často větrám i v zimě.Děkuji.
Vynikající do koupelny je monstera, když je na ní místo...Pak zelenec, jakákoliv voděnka-blázen, kapradiny, některé druhy pepřovníků, je zapotřebí, aby tam bylo alespoň trochu světlo.Já nejsem příznivcem umělých kytek, ale dnes už se dají koupit takové, že na první pohled nepoznáte,že jde o umělou květinu.Do koupelen se velmi hodí, občas ji osprchnete,a je věčná...
Já tam mám roky šáchor a zatím vydržel i větrání, navíc je vděčný za vlhkost a musí mít plnou misku vody, aby neuschnul.
Ma babicka mela tam kde bylo malo svetla ci spatne podminky kytku Stesti.Bohuzel nevim,jak se to jmenovalo odborne,ale pravda je,ze tato kvetina prezila skoro vse.Nekvetla,ale mela krasne zelene listy a kdyz zaplnila kvetinac,bylo to moc hezke.
Ted jsem nasla nazev.Rika se ji Pokojove stesti,ale jinak je to Libenka.A dokonce i kvete.Tak snad Vam to pomuze.
Já znám ještě domácí štěstí, to má takové drobné lístěčky a též miluje vlhko, psala jsem o něm zde dejavu-clanky.estranky.cz/... , koupila jsem si ho kdysi v Kostelci v té keramické hlavičce a teď mi dělá společnost u počitače, ale v koupelně by se mu líbilo určitě taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.