Nejste přihlášen/a.
Čauky, zajímalo by mne jakým způsobem pěstovat keříková rajčátka. Koupila jsem si tři sazenice,ale nechci nic zanedbat. Ráda bych je zasadila do truhlíku a umístila na okno. Můžete mi poskytnou nějaké rady, či tipy? Jaká vzdálenost mezi sazenicemi, jaký substrát použít, čím případně přihnojit.. atd.
Děkuji
Mýlíš,limetko,je to sice hodně podobná listem,ale vzrůstem rozdílná.Především je ještě ranější,jako stupické.Jeden podstatný rozdíl je ale v počtu květních hroznů.Běžná rajčata mají obvykle vždy nejprve tři listeny a za třetím květní hrozen.Tato mají květ za každým listem.Pokud mají dostatek výživy,tak může dozrávat na jednom keříku až 40 rajčat.Letos jsem je nesázel,venku byla dlouho zima,tak jsem koupil stupické.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.