Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Semínka - nevím čeho?

Od: limetka* odpovědí: 8 změna:

Na dovolené v Chorvatsku jsem našla na skalách na pobřeží velké množství těchto semínek - na žádném keři v okolí se nevyskytovala, ať jsem pátrala jak jsem pátrala - vůbec netuším, co by to mohlo být, pokud nikdo neporadí, zkusím to na jaře třeba zasít, jestli z nich něco vyroste.? ?

Semínka - nevím čeho?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Nejsou to náhodou olivové pecky?

pant

Také mi to tak připadá *frajer*

guli*
hodnocení

0x

Ahoj,nejsou to náhodou nějaké bobky?*smich*

limetka*
hodnocení

Olivové pecky ne - vím jak vypadají, tahle semínka jsou tlustší, spíš připomínají mandle, jak je vidět na fotce, ale mandle to nejsou... No a bobky s dřevěnou skořápkou jsem teda fakt ještě nikdy neviděla...

slonbonjohn*

Tak jsem ještě trochu šmejdil po netu a napadá mě, jestli se tam poblíž neflákaly nějaké palmy. Protože mi silně připomínají semena arekové palmy. realpalmtrees.com/...

pravdomluvny*

Myslím, že jsi to trefil, taky jsem to tipoval na nějakou palmu.

hodnocení

0x

Myslím,že to je palma.Olivové pecky jsou menší.Zasaďte a uvidíte,ale je dobré to před tím namočit a trochu napilovat,jinak to klíčí strašně dlouho.*slunce*

limetka*
hodnocení

Tak já to na jaře píchnu do hlíny a pak dám vědět, co za lebedu mi vyrostlo. Díky všem za snahu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]