Tak tedy honem beru zpět. Žádný drát, ale zajímavá květinka. Kolego, máte ode mne !
slonbonjohn*
14.10.09 21:45
Děkuji.
milanema
Děkuji moc, je to právě ono. Semínka jsem sebrala u třeboňského zámku. Letos jsou semeníky stále zelené, takže asi konec pěstování. Ihned zpravím všechny zvědavce, co měli sazaničku ode mne a taky stále tápou. Zdraví Milanema.
Stále nad tou fotkou kytky přemýšlím,připadá mi to trochu jak obrácené květy cínie-ostálky,nasunuté na sebe...no nevím kde jste to fotili-asi v zahraničí,ne?Že tam z těch listů trčí jen to jedno kvetoucí...nevystřelil si tu z nás někdo...není to fotomontáž?Poraďte někdo,mě by to také zajímalo..
lidka*
Jo, jo, kolegyně, to bude něco podobného, jako ten můj hřib. Na tohle by stačilo kus drátu, že?
Též se omlouvám za podezření z fotomontáže...ale nikdy jsem nic podobného neviděla,velmi zajímavá rostlinka,v Třeboni jsem byla,ale už je to nějaký rok-tehdy to tam určitě nebylo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.