Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím Vás může mi někdo poradit o jakou rostlinu se jedná a jak ji pěstovat? Předem děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
binka*
Děkuji. Každoročně jsem se snažila je přechovat ve skleníku s muškáty a oleandry při cca 5-6 stupních ...![]()
ludmila*
Dobrý deň. Ja mám s prezimovaním dipladénií(mandevila) celkom dobré skúsenosti. Na zimu ich dávam do nevykurovanej izby v paneláku (18-20 st) , polievam veľmi mierne, v apríli ostrihám a po jarných mrazíkoch umiestnim v záhrade. Kvitnú až doteraz, ešte sú stále vonku. V zime som ich mala umiestnené asi 3m od okna, aj som sa obávala, či im nebude chýbať svetlo, ale prežili to v poriadku, len zhodili nejaké listy, toho sa netr aeba báť, skôr treba byť opatrný pri polievaní- nepreliať!
A na jar ich postupne otužovať, ja ich najprv mám niekoľko dní na balkone a potom ich dám do polotieňa v záhrade. Tak veľa zdaru, nech sa Vám to tentoraz podarí.
A na jar ich postupne otužovať, ja ich najprv mám niekoľko dní na balkone a potom ich dám do polotieňa v záhrade. Tak veľa zdaru, nech sa Vám to tentoraz podarí.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]