Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vyrobit z trávy - bambusu?

Od: atrama® odpovědí: 5 změna:

Budu ořezávat trávu-bambus asi 2-3 metry vysokou,poraďte co by se dalo z tyček po odstr.listů vyrobit?Je rovná tvrdá,přemýšlím o nějakém aranžmá,něčím ozdobit...poraďte,ať mám inspiraci,děkuji...*zed**uspech*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x

Ahoj, kousek bambusu bych potřeboval, tedy myslím sazeničku, už jsem si jich nechal pár poslat, ale vždy mi pošly, bohužel bylo to vždy na podzim a asi se nedokázaly uchytit a zima byla pro ně konečná, šlo by to na jaře mi kouesk odkopnouti? Jinak jako opora k pokojovkám, dekorace do vázy - suchá vazba, dekorace na stěnu, vyvázat třeba s vrbovým proutím...také je velice dekorativní udělat mini rohožku a omotat s tím květináč...

lidka*
hodnocení

1x

Ahoj! No já bych to tipla na nějakou zástěnu nebo paraván. Potom by byla pěkná mříž do předsíně nebo haly na stěnu pro květiny, stejně tak na zahradu nebo balkon pro pnoucí kytičky, aranžmá pro suché květiny a trávy. Dále mne napadl koš na deštníky, k psacímu stolu obložit bambusem odpadový kancelářský koš, odlepit větší květináče a už jsem asi skončila. *nevi* Tak to bude práce na dlouhé zimní večery! Dobrou noc!

doplněno 29.09.09 21:55:

Rolety do pergoly.

papene*
hodnocení

0x

Vše záleží jak jste šikovný-á.;)

Pelíšek pro domácího mazlíčka.Podpěry ke kytičkám,ošatka na pečivo,

rohožky,nějaký košík.Je toho hodně.Na G... máte pár tipů.

Hodně štěstí

hodnocení

0x

Žaluzii na zastínění prostoru před sluníčkem?*pivo*

homina1
hodnocení

0x

Dobry den,ja bych vas chtela taky poprosit jestli byjste mi na jare taky kousek neodkopla a neposlala.Samorejme postu zaplatim.Muj email je homina@centrum.cz. .Dekuji za odpoved.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]