Nejste přihlášen/a.
Podařilo se někomu vypěstovat olivovník z pecky? Pecku jsem si dovezla z Řecka, plod ale ještě nebyl úplně zralý. Díky.
buď podle hesla čím hloupější sedlák tím větší úroda nebo s trochou štěstí nebo pravidelnou péčí by se to mohlo podařit.
U sestřenice děti před rokem jedly na zahradě melouny a letos jí tam vyrostly. Jen tak samy od sebe, zimu ta semínka přečkala. Já je viděl když měly asi 15 cm v průměru.
No a já o vánocích 2008 jen tak strčil do květináče semínko, myslím datle to byla a dnes má asi 25 cm - viz foto. Není to moje zásluha, prostě se chytlo, nejspíš podle toho hesla
buď podle hesla čím hloupější sedlák tím větší úroda nebo s trochou štěstí nebo pravidelnou péčí by se to mohlo podařit.
U sestřenice děti před rokem jedly na zahradě melouny a letos jí tam vyrostly. Jen tak samy od sebe, zimu ta semínka přečkala. Já je viděl když měly asi 15 cm v průměru.
No a já o vánocích 2008 jen tak strčil do květináče semínko, myslím datle to byla a dnes má asi 25 cm - viz foto. Není to moje zásluha, prostě se chytlo, nejspíš podle toho hesla
Případně někdo může změnit název toho co to v tom květináči roste navíc, já nevím přesně zda to bylo z datle nebo něčeho jiného co se tak jí o vánocích.
To semínko z datle určitě nebylo, dnes by už rostlina byla dost velká... ... a má zcela jiné listy (datlovník je palma)
Obrázek není moc kvalitní, ale myslím, že by spíš šlo o ovoce zvané Liči, možná by to mohla být i Cherimoya, ale to jen tipuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.