Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit tmavě žlutou orchidej?

Od: papene* odpovědí: 2 změna:

*stop*Nevíte kde ji koupit.Nebo jinou barvu,ale ne ty co prodávají nyní skoro všude.

Zatím mě stále nabízejí světle žlutou.

Neznáte nějaké slušné zahradnictví,kde posílají na dobírku?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Netuším kde bydlíte, ale v současné době je na trhu celá řada orchidejí v mnoha varietách (od bílých až po tmavě fialové). Mohu-li vám radit, nekupujte tuto rostlinu formou zásilky, nemáte tak možnost si zkontrolovat její stav. Ujasněte si také předem, o který druh máte zájem a jak se pěstuje. Jen tak budete mít z rostliny opravdovou radost.

hodnocení

0x

Tmavě žlutou jsem ještě neviděla,ale myslím,že výběr barev je všude velmi velký,ale osvědčilo se mi kupovat v menších květinářstvích,než v marketech.Tam už toho chudinky někdy mají hodně za sebou.Dobírkou bych to neriskovala.Zkuste některá zahradnictví,kde se věnují orchidejím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]