Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tykev olejná - co s dužinou

Od: senior* odpovědí: 2 změna:

Začal jsem pěstovat tykev olejnou pro její výborná , bezslupková semena. Nevím ale jestli se její dužina dá zužitkovat jako u ostatních tykví. Na WWW jsem nic nenašel. Poradí mi někdo? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Používá se například v mexické kuchyni. Oloupané plody se nejčastěji kombinují s masem a pikantní omáčkou. Oblíbené jsou také zelené cukety a tykve banánové, olejné a špagetové, jejichž dužinu lze po uvaření vidličkou vyškrábat a získat tak zeleninové špagety nebo je místo nudlí použít jako zavářku do polévky.
zeny.cz/...

adorex
hodnocení

0x

Dobry den, ja pestujem na cca 100 ha tekvicu a jedina moznost je ako efektivne vyuzit bioplynka! náklady na realizaciu cca 1 mil eur, návratnost cca 8-10 rokov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]