Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ředkvičky zmizely ze záhonu

Od: jit

Dobrý den, minulý týden jsem vysela ředkvičky a špenát na záhon, včera byly velké už asi 1,5 cm , pěkně zřádkované. Dnes ráno jdu zalévat a koukám, ředkvička ani jedna.Špenát je zatím netknutý, ale ředkvičky nikde. Co mi je mohlo do poslední zničit? Nejsou tam ani suché zbytky ani nikde hrabáno, je to jeko kdyby tam nic nerostlo. Ale hned vedle špenát je v pořádku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

0x
U nás řádí mýval, ten sežere všechno. Potom mě napadá ještě mrkvojed

olin
hodnocení

0x

Ptáci nebo plzáci, pro 100% by jste museli dát kameru s nočním přísvitem/viděním. U nás to likvidovalo rajský a špičku "marjány"

hodnocení

0x

Mně vytahali ptáci /asi kosové/ mladou majoránku, když jsem ji nasadila znovu, vytahali ji podruhé. Jaga.

jendad

Mě kosáci chodí na maliny. Je to pěknej šrumec. I když je shodí , tak pak lezou dole a ďobou.

bramburka
hodnocení

0x

Nechodi vam tam nejake srnky?

mm®
hodnocení

0x

Do zdejší hitparády potenciálních ředkvičkožroutů přidávám dalšího možného kandidáta - hryzec.
Občas ta potvora zatáhne celou rostlinku pod zem do chodbičky, a tam ji v klidu zkonzumuje. Já bych to v těchto vedrech dělal taky tak.

olin

To by tam byly díry a tazatelka by to i nejspíš napsala

kolemjdouci
hodnocení

0x

Teď je období Dřepčíka. Nám taky mizí před očima... Vedle dva řádky špenátu netknuté.

hodnocení

0x
Jestli u vás pršelo, tak vylezli slimáci a bylo to. Jednou jsem zažila něco podobného s asi 3cm salátky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]