a odklinkni si i další nahrávky, na okně se dá pěstovat spoustu zeleniny, tatínek Ti s tím určitě pomůže, a opylování květů se dělá suchým štětečkem a nebo vatovou tyčinkou, se kterou pomalými krouživými pohyby nabereme pyl z květních tyčinek z jednoho květu a tento přeneseme do jiného květu na bliznu a tím dojde k opylení květu. Blizna je to delší co trčí z skoro každého květu, tyčinky jsou to malé, co je pod bliznou, raději Tě nebudu zahlcovat dalšími podrobnostmi, jsi na to ještě malý. doplněno 11.03.13 09:26:
Neznám,ale podobně se mě ptají děti tak desátého roku svého, které se hodlají věnovat zálibě pěstování rostlin. Tudíž jsem usodil, ře jsi tak jejich vrstevníkem.
to jsem rád, že jsem se skoro strefil, jestli rád čteš a zajímá Tě pěstování rostlin a botanika vůbec, tak si sežeň knihu Lovec Kaktusů, od Karla Crkala, popisuje tam život Alberta Vojtěcha Friče, ten byl už ve 13 uznávaným odborníkem na kaktusy.
vasekvelc
A v té knize se píše jenom jak se zajímá o ty kaktusi nebo tam je něco jiného?
no, je tam spoustu věcí, ale převážně tam je, jak se zajímá o kaktusy, ale jsou tam i poznámky z cest, sice byly za kaktusy, ale je to zajímavé čtení, třeba jak si přivezl do Prahy indiána a podobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.