Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám k vám dotaz. Měl jsem křovinořezy Husqvarna, Jonsered. Velká spokojenost. Teď jsem si koupil Stihl 240, výkon dobrý, ale mám problém se strunou. Už jsem vyzkoušel kulatou a čtyřhrannou 2,7mm Stihl, teď mám čtyřhrannou Al-Ko a pořád stejný problém-struna se lepí a trhá. Motor nechávám v otáčkách jak mi radil prodejce, ale pořád se struna lepí a trhá. Navíc natočení struny není moc šikovné, ale už s tím nic neudělám. S minulými křoviňáky tento problém nebyl. Poradíte? Děkuji.
2x
A použít jinou hlavu se stejným závitem? Třeba na zkoušku z těch starých, pokud pasují závity... je to hlavou, už jsem se s tím setkal; stejná struna v jiné hlavě fungovala. A jsou i redukce závitů, dodávané i s hlavou
Určitě máte pravdu. Nezkoušel jsem, ale šlo by použít hlava např. Husqvarny? Závit to má stejný, struna se lépe navíjí.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.