Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, mám sekačku asi dva roky pravidelně jsem měnil olej. Když teď startuju studený motor, tak se s ním trochu peru, jako proti tlaku vzduchu v motoru jde to velice ztuha ale nakonec naskočí hezky. Takže jsem šel postupně. Lanko u brzdy setrvačníku ok při zatažení je mezi brzdou a setrvačníkem mezera. Klínek pod maticí setrvačníku rovněž ok. Takže ventily, když jsem je nastavil na vůli kterou uvádí výrobce (studený motor oba ventily 0,1mm +- 0,02mm) a píst byl při seřizování v horní úvratí poté co se zavře sací ventil. Zaděláno. Stále tlak motoru proti při roztáčení motoru. Tak jsem znovu sundal víko ventilů a zkusil jsem nastavit výfukový ventil na doraz bez vůle a tlak proti při tahání je pryč. No jo ale nechci si utavit vyfuk, kdyz se mi to pak po zahřátí lehce otevře. Nevíte si někdo rady. Níže zasílám pár fotek. Děkuju moc

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.